menu collapse

De leukste activiteiten vind je in het Klimbos Tilburg

een ideaal uitje voor particulieren, bedrijven en kinderen

Klimmen

Op zoek naar een toffe locatie om te klimmen in de omgeving van Tilburg? Klim & Avonturenbos in Goirle is de perfecte locatie voor jouw klimactiviteit! Met uitdagende routes in een prachtig bos is dit een leuke activiteit voor alle leeftijden. Bekijk snel het aanbod aan activiteiten en boek online!

KLIM & ZIP

Leef je helemaal uit in het leukste klimbos nabij Tilburg

Vanaf € 17,50 p.p.

FUN KLIMMEN

Kom klimmen en klauteren op 12 verschillende activiteiten

Vanaf € 17,50 p.p.

KLIM SPECIAL

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

Vanaf € 22,00 p.p.

ROLSTOEL KLIMBOS

Een unieke ervaring voor mensen in een rolstoel

Vanaf € 17,50 p.p.

CADEAUBON 6-12 JAAR

De leukste cadeaubon om te geven of te krijgen!

Vanaf € 17,50 p.p.

CADEAUBON VANAF 13 JAAR

De leukste cadeaubon om te geven of te krijgen!

Vanaf € 21,50 p.p.

Klimmen Tilburg

Klim & Avonturenbos is al jaren hét klimbos van de omgeving Tilburg. We hebben verschillende klimactiviteiten die uitdagend zijn voor jong en oud. Zo kan je over bruggen klauteren, naar beneden suizen op een tokkelbaan of je evenwicht proberen te behouden op een kabel. Met leuke activiteiten de hoogte in gaan is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het bij ons klimbos mogelijk om je eigen route en hoogte te bepalen. Dit maakt het leuk voor iedereen. Echt iedereen ja? Ja, echt iedereen. Zo kunnen mensen in een rolstoel ook klimmen bij ons. Met onze rolstoelvriendelijke parcours zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.

 

Klimmen outdoor op een prachtige locatie

Het Klim & Avonturenbos bevindt zich op een prachtige locatie en dat in nog geen 10 kilometer van de stad Tilburg af. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of kinderfeestjes. Zo ben je niet lang onderweg en is het ook van Tilburg makkelijk bereikbaar. Het vallen van de bladeren live mee maken of klimmen in een heerlijk zomers zonnetje kan allemaal bij Klim & Avonturenbos. De drukte van de stad ontspringen doe je in de natuur van het ons klimbos.

 

Klimpark Tilburg

Ons klimbos in de buurt van Goirle is perfect voor een dagje weg. Met verschillende uitdagende klimroutes ga je verschillende challenges aan in de bomen. De moeilijkheidsgraad is zelf te bepalen. Dat maakt het leuk voor kinderen van alle leeftijden. Geen keuze kunnen maken tussen alle leuke klimactiviteiten? Kijk dan eens naar de Klim Special. Deze activiteit combineert alle klimactiviteiten. Klinkt dat niet geweldig? Naast de klimactiviteiten kun je bij Klim & Avonturenbos ook cadeaubonnen bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten. Zo hebben we een cadeaubon 6-12 jaar en een cadeaubon vanaf 13 jaar. Kortom, de leukste cadeaubonnen en klimactiviteiten vind je bij Klim & Avonturenbos.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap