menu collapse

De leukste activiteiten vind je in het Klimbos Tilburg

een ideaal uitje voor particulieren, bedrijven en kinderen

8,5 321 klant-
beoordelingen

ACTIVITEITEN TILBURG

Op zoek naar leuke activiteiten in de regio Tilburg? Het Klimbos in Goirle ligt in de bossen op maar 10 minuten vanuit Tilburg. We organiseren activiteiten voor particulieren, groepen vanaf 10 personen en voor kinderen. Maar in het Klimbos kun je ook terecht voor bedrijfsuitjes en teambuilding. Kortom, iedereen is welkom!

KLIM & ZIP

Leef je helemaal uit in het leukste klimbos nabij Tilburg

Vanaf € 15,95 p.p.

FUN KLIMMEN

Kom klimmen en klauteren op 10 verschillende activiteiten

Vanaf € 15,95 p.p.

KLIM & ZIP PLUS

Bedwing 3 klimparcoursen én spring een vrije val van 12 meter !

Vanaf € 21,50 p.p.

ROLSTOEL KLIMBOS

Een unieke ervaring voor mensen in een rolstoel

Vanaf € 15,95 p.p.

JUNIOR SURVIVAL TOCHT

Een survival tocht met activiteiten in de bossen

Vanaf € 9,95 p.p.

GPS SMOKKEL WANDELTOCHT

Avontuurlijke GPS wandeling door het grensgebied van Goirle

Vanaf € 9,95 p.p.

KICKBIKE SMOKKELTOCHT

Ontdek de geheimen van de smokkeltijd per kickbike

Vanaf € 14,95 p.p.

AVONTURENPAD

Een avontuurlijke wandeling door het bos speciaal voor kids

Vanaf € 0,00 p.p.

Activiteiten Tilburg

Op zoek naar leuke activiteiten in de omgeving Tilburg? Kom een van onze leuke activiteiten doen in het Klim & Avonturenbos in Goirle. Er zijn genoeg activiteiten voor kinderen, maar er is genoeg voor jong en oud. Onze activiteiten vinden allemaal plaats in de buitenlucht in ons klimbos.

 

Activiteiten Tilburg

Onze activiteiten zijn geschikt voor grote groepen, kleine groepen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of voor teambuilding. Kortom, iedereen is welkom! Kom tijdens onze activiteiten in de omgeving Tilburg de natuur ontdekken, klim en klauter door ons klimbos heen en stimuleer de teambuilding in je team of onder de collega’s. Er zit dus ongetwijfeld een activiteit voor u bij. Onze activiteiten Tilburg zijn leuk voor een dagje uit met de kinderen of om een vakantie met uitjes te vullen.  Al onze activiteiten zijn in ons Klim & Avonturenbos die op 6 kilometer van de A58 ligt, vlakbij Tilburg en op 2 kilometer van de Belgische grens. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is ons Klim & Avonturenbos goed te bereiken voor alle leuke activiteiten in de omgeving Tilburg.

 

Activiteiten kinderen

Op zoek naar leuke activiteiten voor de kinderen of voor met de kinderen? Wij hebben genoeg activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud, vanaf 7 jaar. Van leerzame activiteiten tot actieve, spannende activiteiten. Laag bij de grond, of suis langs de boomtoppen. Ieder kind heeft zo zijn eigen wensen en grenzen en hier hebben wij verschillende passende activiteiten bij. Zo hebben we ook activiteiten voor kinderen waar het meer om spelelementen draait dan klimmen op hoogte. Maar naast de activiteiten voor kinderen zijn ouderen ook welkom.

 

Klimbos

Ons Klim & Avonturenbos is een klimbos in het midden van de natuur met verschillende activiteiten voor jong en oud. Actief en origineel. Ook biedt ons klimbos naast de activiteiten nog de mogelijkheden tot cateringmodelijkheden en heeft ons klimbos alle mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje weg. In ons klimbos kun je op 4 tot 5 meter hoogte klimmen, maar ook op ons parcours van 6 tot 7 meter of op 6 tot 10 meter hoogte. In ons klimbos zijn er genoeg activiteiten voor kinderen en ouderen te beleven in de omgeving Tilburg die u een unieke kans bieden om grenzen te verleggen en de teambuilding te bevorderen. We zien jullie graag terug in ons klimbos.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap