menu collapse

De stoerste klim of survival kinderfeestjes in de regio Tilburg

kom klimmen en klauteren en beleef spannende activiteiten

KINDERFEESTJE TILBURG

Op zoek naar leuke activiteiten voor een stoer kinderfeestje in Tilburg? Het Klim & Avonturenbos is een ideale locatie midden in de bossen op nog geen 10 minuten vanuit Tilburg. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom klimmen tussen de bomen. Of wil je liever een survival kinderfeestje? Dan gaan de kinderen op avontuur in de bossen, boogschieten en roosteren ze marshmallows. We bieden stoere activiteiten voor een avontuurlijk kinderfeestje in het Brabantse Tilburg.

WINTER KLIM KINDERFEESTJE

Een kinderfeestje in de winter met klimmen op een indoor klimwand

Vanaf € 17,50 p.p.

WINTER SURVIVAL KINDERFEESTJE

Een kinderfeestje in de winter met stoere activiteiten.

Vanaf € 17,50 p.p.

WINTER SPECIAL KINDERFEESTJE

Kom op in de winter klimmen en winterse activiteiten doen

Vanaf € 19,50 p.p.

SHOOTING FEESTJE VANAF 9 JAAR

Een kinderfeest met verschillende shooting manieren

Vanaf € 18,00 p.p.

SURVIVAL FEESTJE VANAF 7 JAAR

Een kinderfeest met survivaltocht en boogschieten

Vanaf € 18,00 p.p.

FUN KLIM FEESTJE VANAF 7 JAAR

Kom klimmen en klauteren op 10 spannende activiteiten

Vanaf € 18,00 p.p.

KLIM & ZIP FEESTJE VANAF 9 JAAR

Kinderfeestje waarbij je klimt tussen de boomtoppen

Vanaf € 18,00 p.p.

KLIM SPECIAL VANAF 9 JAAR

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

Vanaf € 23,00 p.p.

Kinderfeestje Tilburg

Is jouw zoon of dochter jarig en wil je graag een kinderfeestje in Tilburg organiseren? Kom genieten tijdens een van de activiteiten in ons Klim & Avonturenbos. Deze activiteiten zijn allemaal buiten en bevatten veel klim en klauterwerk. Kies voor een echt survival kinderfeestje met stoere activiteiten. Wij zorgen voor de marshmallows en ervaren begeleiding die goed opletten tijdens de activiteiten.


Vanaf 7 jaar

Je kunt jouw kinderfeestje bij ons vieren met kinderen vanaf 7 jaar. Kom Fun Klimmen op 10 meter hoogte of kom een van onze lage activiteiten doen, waar je onbeperkt gebruik van mag maken. Durf jij een vrije val te springen vanaf 12 meter? Of klimmen als een aap bij de monkeyclimb tot wel 10 meter hoogte? Of bekijk ons Klim & Zip feestje voor kinderen vanaf 9 jaar. Bij deze activiteiten moeten de kinderen minimaal 1,30 meter zijn. De reden hiervan is dat het parcours op 4 meter tot op sommige plekken 10 meter hoog zit. Veiligheid gaat bij ons boven alles, dat kun je hier uitgebreider lezen. Wij gaan voor kwaliteit, veiligheid en service. Daarom is ieder kinderfeest inclusief speciale ongevallen verzekering.

 

Survival kinderfeestje

Op zoek naar een survival kinderfeestje, waar jongens en meisjes zich kunnen vermaken? Een survival kinderfeestje is een kinderfeestje in de buitenlucht waarbij sport, grenzen verkennen en veel lachen wordt gecombineerd. Met eigen vriendjes en vriendinnetjes en een ervaren begeleider gaan ze 2,5 uur genieten. Ook als de kinderen niet iedere dag sporten is een survival kinderfeestje bij ons heel erg goed te doen.


Kinderfeestje Brabant

Voor een stoer kinderfeestje in Brabant, een outdoor kinderfeestje of een survival kinderfeestje ben je bij Klim & Avonturenbos aan het juiste adres! Alles voor een onvergetelijk en avontuurlijk kinderfeestje in Tilburg. Wij hebben activiteiten voor een spectaculair survival kinderfeestje. Klimmen en klauteren, boogschieten en eigen marshmallows roosteren, het kan allemaal tijdens een survival kinderfeestje. Voor een middag vol plezier in de buitenlucht. Nog vragen over een kinderfeestje in Brabant? Bekijk hier de meestgestelde vragen over het organiseren van een kinderfeestje bij ons.

 

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap