menu collapse

Beleef de leukste bedrijfsuitjes of bedrijfsactiviteiten in de regio Tilburg

een uitje met jouw bedrijf was nog nooit zo leuk!

BEDRIJVEN

Een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg organiseren? Het Klim & Avonturenbos in Goirle ligt midden in de bossen en is makkelijk te bereiken (op minder dan 10 minuten vanuit Tilburg). Onze bedrijfsactiviteiten zijn origineel, betaalbaar en leuk voor iedereen. Ze zijn geschikt om de samenwerking of teambuilding te verbeteren. Maar ook als plezier voorop staat, bieden we veel keuze in een leuk uitje voor je bedrijf.

STRIJD DER ELEMENTEN

Ontdek ieders kernkwaliteiten tijdens deze teambuilding!

Vanaf € 37,50 p.p.

SMOKKELMISSIE

Een teambuilding spel op de grens tussen Tilburg en Turnhout

Vanaf € 27,50 p.p.

TEAMUITJE

Een samengesteld arrangement, ideaal als teamuitje

Vanaf € 47,50 p.p.

ARCHERY TAG

Archery Tag is het nieuwste actiespel voor groepen

Vanaf € 20,50 p.p.

BUSHCRAFT VUURSPEL

Wie is de ware Robinson in het team?

Vanaf € 26,50 p.p.

SHOOTING GAMES

Wie is de Willem Tell of Robin Hood van de groep?

Vanaf € 22,50 p.p.

MASTERPLAN

Ontmantel in teamverband de bom binnen de tijd!

Vanaf € 37,50 p.p.

SAVE THE PLANET

Wil je een teambuildingsuitje over duurzaamheid en milieu?

Vanaf € 37,50 p.p.

SPECIAL TASK

De Special Task legt het accent op efficiënt werken.

Vanaf € 37,50 p.p.

Afdelingsuitje Gemeente Tilburg

Een origineel afdelingsuitje voor een gemêleerd gezelschap

Teamweekend voor Intos

Een teamweekend met leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Leseman Car Care

Een bedrijfsuitje voor deelnemers van 16 tot 60 jaar

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Op deze pagina voorzien we je graag van een enorme dosis inspiratie bij het organiseren van een leuke bedrijfsactiviteit in de omgeving van Tilburg.


Bedrijfsuitje

Leer je collega’s op een hele andere manier kennen tijdens een van onze bedrijfsuitjes. Ieder jaar hetzelfde bedrijfsuitje gaat vervelen, daarom bieden wij verschillende bedrijfsactiviteiten aan. Er zijn genoeg bedrijfsuitjes te vinden in Tilburg en omgeving. We helpen graag om een passend uitje te vinden voor jouw bedrijf. Of jullie nu een bedrijfsuitje willen met veel beweging, creativiteit of juist de teambuilding willen bevorderen; wij hebben een passende bedrijfsactiviteit. De mogelijkheden zijn onbeperkt tijdens een bedrijfsuitje in Brabant. Denk aan een GPS tocht, activiteiten waarin jullie vooral met nadenken en samenwerken tot een oplossing komen tot klimactiviteiten. En na de activiteit kunnen jullie het bedrijfsuitje afsluiten met een diner, barbecue of een borrel.


Bedrijfsactiviteit

Het is belangrijk dat een bedrijfsuitje voor iedereen toegankelijk moet zijn, leuk om te doen en altijd kan. Het is het moment om een andere kant van je collega’s te ontdekken en plezier te maken. Dit kan de band onderling versterken en het personeel extra motiveren. Uit onderzoek is gebleken dat bijna al je personeelsleden meegaan als een bedrijfsuitje op een werkdag wordt gepland. Een datum kun je gemakkelijk prikken door middel van verschillende tools zoals een datumprikker.


Uitje bedrijf

Uitje bedrijf organiseren? Dit blijft altijd lastig, de bedrijfsactiviteit moet goed bereikbaar zijn, betaalbaar en leuk zijn voor iedereen. Daarom heb je bij ons de keuze uit verschillende bedrijfsactiviteiten in de omgeving van Tilburg. Veel van onze uitjes voor een bedrijf zijn geschikt om de teambuilding binnen het bedrijf te bevorderen. Maar ook om de sfeer binnen het team en de communicatie te verbeteren. Bedenk van te voren als je een uitje voor uw bedrijf gaat organiseren met welk doel je dit wilt, hoeveel mensen ermee gaan, wat bij er bij het bedrijf past en wat het budget is. Kies een leuke bedrijfsactiviteit uit en maak je reservering op de dag dat de meeste mensen kunnen en stuur een paar dagen voor het bedrijfsuitje een reminder naar jouw personeel. Twijfel je nog een beetje of wil je graag een dag op maat? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap