menu collapse

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

in het Klim & Avonturenbos is altijd iets te doen !

8,5 242 klant-
beoordelingen

Nieuws

Win 20 x gratis FUN Klimmen met Pasen

23 maart 2018

Vanaf zaterdag 31 maart is het Klim & Avonturenbos in Goirle weer geopend. Iedereen vanaf 6 jaar kan dan weer komen klimmen en klauteren in één van de mooiste klimbossen van Brabant. Leef je uit op diverse touwbruggen en tokkelbanen tussen de boomtoppen. In combinatie met het gratis toegankelijke Avonturenpad speelbos én het prachtige terras van restaurant de Roovertsche Leij, is dit een ideaal Paas-uitje voor gezinnen.

Met Pasen extra leuk
Kom je op 1e of 2e Paasdag naar het Klim & Avonturenbos, dan is het extra leuk! Op beide dagen verstoppen we namelijk 10 gouden eieren. Vind je zo’n ei, lever deze dan in bij de balie en je ontvangt een tegoedbon voor 1 x gratis FUN Klimmen.

Vanaf Pasen is het Klim & Avonturenbos elke woensdag, zaterdag en zondag geopend.

Win 20 x gratis FUN Klimmen met Pasen

Nieuwbouw bereikt hoogste punt

8 februari 2018

 

Nieuwbouw bereikt hoogste punt !

Vandaag wordt op de nieuwbouw het hoogste punt bereikt. Een mijlpaal in de bouw van het nieuwe kantoor van Rocks 'n Rivers. De afgelopen maand is achtereenvolgens de fundering gestort, de staalconstructie geplaatst en is er begonnen aan de verdiepingsvloer.
De contouren van het nieuwe kantoor zijn dan ook al duidelijk zichtbaar.

Klik HIER voor een foto-impressie van de bouwwerkzaamheden van de afgelopen maand.

Nieuwbouw bereikt hoogste punt

Nieuwbouw kantoor

09 januari 2018


Rocks ’n Rivers start bouw bij Natuurpoort de Roovertsche Leij


Met als doel uit te groeien tot de mooiste outdoorlocatie van Brabant, is op 9 januari bij het Klim & Avonturenbos in Goirle, de eerste schop de grond in gegaan. Met trots overhandigden de eigenaren Martijn van Gool en Bart Oomen de spades aan wethouder Theo van der Heijden (financiën, Economische zaken en Arbeidstoeleiding) van de gemeente Goirle en dhr. Noud van Gool (één van de grondleggers van Rocks ’n Rivers). Gezamenlijk zetten ze een spade in de grond, waarna de bouw officieel van start kon gaan.

Naast een opslagruimte voor materialen, komt er een ontvangstruimte voor passanten van het Klim & Avonturenbos, een multifunctionele vergaderruimte, een indoor klimhal, kleedkamers met douches en een grote overdekte veranda. Op de bovenverdieping wordt het kantoor van Rocks ’n Rivers gehuisvest.

Bekroning
“Een geweldig moment voor ons bedrijf”, aldus een enthousiaste Martijn van Gool. “Dit voelt als een bekroning op 25 jaar ondernemen in de buitensport. Wat ooit begon als een hobby op een studentenkamer, is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 15 mensen in vaste dienst. We willen hier het mooiste buitensportcentrum van Brabant realiseren, waar zowel particulieren, scholen én bedrijven een heerlijk dag in de buitenlucht kunnen beleven. Ook komen er speciale faciliteiten voor mensen met een beperking, omdat bij ons iedereen welkom is om een onbezorgde dag ‘buiten te spelen’.

Voortgang
De verwachting is dat de bouw nog deze zomer wordt afgerond. “Maar de officiële opening schuiven we door naar 2019”, aldus van Gool. Dan bestaan we 25 jaar en willen we er een extra feestelijke opening van gaan maken. Daar zijn al volop plannen voor, maar die houden we nog even geheim”.

Check deze pagina regelmatig voor de laatste updates van de bouw.

Nieuwbouw kantoor

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap