menu collapse

Succesvolle teambuilding of teamuitje die een team in beweging zet

activiteiten op één van de mooiste locaties in Brabant

Teambuilding

Wil je een teambuilding of teamuitje organiseren? Het Klim & Avonturenbos ligt centraal in Brabant vlakbij Tilburg. Als je een activiteit bij ons boekt, dan proberen wij jouw team letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Tijdens een teamuitje of teambuilding activiteit beleef je een leuke dag met het team, die ook nog eens nuttig is voor de onderlinge samenwerking. Samen presteren schept tenslotte een band.

MASTERPLAN

Ontmantel in teamverband de bom binnen de tijd!

Vanaf € 37,50 p.p.

STRIJD DER ELEMENTEN

Ontdek ieders kernkwaliteiten tijdens deze teambuilding!

Vanaf € 37,50 p.p.

SAVE THE PLANET

Wil je een teambuildingsuitje over duurzaamheid en milieu?

Vanaf € 37,50 p.p.

SPECIAL TASK

De Special Task legt het accent op efficiënt werken.

Vanaf € 37,50 p.p.

SMOKKELMISSIE

Een teambuilding spel op de grens tussen Tilburg en Turnhout

Vanaf € 27,50 p.p.

Een goed team bestaat uit mensen met verschillende karakters en kwaliteiten en heeft teamleden die elkaar goed kennen en elkaars kwaliteiten op de juiste manier weten in te zetten. Klim & Avonturenbos verzorgt verschillende inspirerende en leuke teambuilding activiteiten voor jullie. Wil je efficiënter werken als team stimuleren of meer leren over duurzaamheid en milieu? Of wil je werken aan doelgericht communiceren tijdens een teamuitje in Brabant? Dit kan allemaal tijdens onze teambuilding activiteiten.

Teambuilding activiteiten

Onze teambuilding activiteiten bevatten diverse elementen, waarbij zowel de sterke als zwakkere punten van het team of van individuen duidelijk worden. Bij Klim & Avonturenbos worden deze elementen gecombineerd, passend bij jouw doel en methode. Zo kan er bijvoorbeeld bewust en onbewust ingespeeld worden op strategisch plannen en het gebruik maken van elkaars kwaliteiten tijdens de teambuilding activiteiten. Hoe presteert het team onder tijdsdruk? Daar komen jullie achter tijdens onze effectieve teambuilding activiteiten in een ontspannen sfeer.

Teamuitje Brabant

Als je een teamuitje in Brabant bij ons boekt dan proberen wij om je team letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Alle unieke activiteiten van Klim & Avonturenbos zijn in de buitenlucht en iedereen kan deelnemen. Tijdens het teamuitje Brabant heb je een leuke dag met het team. En het is ook nog eens nuttig voor de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt de ontwikkeling van het bedrijf gestimuleerd tijdens een teamuitje in Brabant. Samen presteren schept tenslotte een band. Wil je nu gewoon een leuk teamuitje in Brabant en zoek je een leuke activiteit waarbij het verbeteren van de teambuilding een leuke bijkomstigheid is? Dan zijn naast onze teambuilding activiteiten onze anderea activiteiten natuurlijk ook erg leuk om met zijn allen te doen. 

Teambuilding Brabant

Tijdens het uitvoeren van de opdrachten tijdens de activiteiten voor teambuilding Brabant zullen de teamleden elkaar nog beter leren kennen. Dit stimuleert op succesvolle wijze de motivatie en betrokkenheid van het team. Hierbij is plezier een belangrijk component, maar ook het competitie-element komt daarbij aan bod. Meer weten over onze teambuilding activiteiten in Brabant of direct reserveren? Je kunt kiezen voor een teamuitje Brabant dat een dagdeel duurt of voor een dagvullend programma met bijvoorbeeld een verzorgde lunch of diner. Neem vrijblijvend contact op, wij kijken graag met je mee.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap