menu collapse

de leukste uitjes en groepsactiviteiten nu ook in de winter

winteractiviteiten lekker buiten en aan het kampvuur

WINTER GROEPSUITJES

Het Klim & Avonturenbos in Goirle is ook in de winter een ideale locatie voor uitjes en activiteiten. Kom genieten van de winterse sfeer, de fonkelende lichtjes en het warme kampvuur. Bij ons vind je de leukste groepsactiviteiten en uitjes in de winter. Ideaal als winterborrel of personeelsuitje. Sluit je activiteit af met een winter buffet of diner in het sfeervolle restaurant.

WINTER BATTLE

Eén van de leukste personeelsuitjes in de winter nabij Tilburg

Vanaf € 20,95 p.p.

WINTER SHOOTING GAMES

Handboog, kruisboog en luchtbuks schieten nabij Tilburg

Vanaf € 21,95 p.p.

WINTER VUURSPEL

Een leuke activiteit waarin vuur maken centraal staat

Vanaf € 21,95 p.p.

GEHEIM VAN DE KERSTMAN

Het leukste bedrijfsuitje in de periode voor de Kerst

Vanaf € 23,95 p.p.

ZOEK KONING WINTER

Het ludiekste groepsuitje dat je kunt doen in de winter

Vanaf € 23,95 p.p.

WINTER KLIM & ZIP PLUS

De stoerste groepsactiviteit in de bossen bij Tilburg

Vanaf € 26,50 p.p.

ARCHERY TAG

Archery Tag is het nieuwste actiespel voor groepen

Vanaf € 19,95 p.p.

Winterse activiteiten

Het wordt buiten eerder donker en de temperaturen zakken. Maar er zijn nog genoeg winterse activiteiten om te doen en die zijn niet alleen binnen. Kom ook in de winter buiten een van onze winterse activiteiten doen. En juist in de winter gebeuren er mooie dingen in de natuur, wat goed is voor de ontwikkeling van een mens. Daarnaast is het natuurlijk ook in de winter goed voor je om wat tijd buiten door te brengen.

Winter activiteiten

Kom bijvoorbeeld een Olympische medaille winnen tijdens onze winter games. Of kom winter survivallen en leef je uit op verschillende activiteiten en bouw een zo hoog mogelijke toren van ijsblokken. Kortom, genoeg groepsactiviteiten ook voor in de winter. Onze winter activiteiten zijn een heerlijke manier om uit de najaar dip te komen. Kom genieten van de winterse sfeer, de fonkelende lichtjes en het warme kampvuur, leuke winter activiteiten en sluit de dag af met een diner, zoals een winterse barbecue.

Winter uitje

We hebben de neiging om in de winter binnen te gaan zitten, gezellig met zijn allen bij de haardvuur een bordspel te doen of lekker op de bank tv kijken, waardoor de kinderen ook binnen blijven. Maar er zijn veel meer andere winteractiviteiten te doen, ook buiten. Kom een van onze winter uitjes buiten doen. Als het buiten koud is, is het lekker om buiten actief bezig te zijn en je warmt je vanzelf op tijdens een van onze winter uitjes. Daarnaast blijkt dat de kans op griep kleiner wordt als u veel tijd doorbrengt in de frisse buitenlucht en waar kan dat beter dan tijdens een van onze winter activiteiten.

 

Winteractiviteiten buiten

Al onze winteractiviteiten zijn buiten, zodat u optimaal kunt genieten van ons winterwonderlandgoed en de leukste winter uitjes en borrels. Dus wilt u leuke winteractiviteiten buiten doen? Kom bij ons langs. Ons klimpark is gewoon open in de winter. U kunt verschillende parcoursen af komen liggen op diverse hoogtes. Ondertussen zijn er verschillende obstakels te overwinnen en opdrachten uit te voeren tijdens onze winteractiviteiten buiten. Daarna kunt u nog gezellig een (warm) drankje bij ons drinken. 


Groepsactiviteiten winter

Ook hebben wij verschillende activiteiten voor rond de periode voor de kerst. Probeer bijvoorbeeld het geheim van de Kerstman te achterhalen door middel van verschillende activiteiten en opdrachten uit te voeren in kerstsfeer. De gezellige uitjes kunnen afgesloten worden met een borrel, diner en/of kerstpakket overhandiging. Bent u op zoek naar een originele kerstborrel in de regio Tilburg? Ook dan kan u bij ons terecht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de winter? Jong en oud is bij ons welkom, kom ons parcour afleggen in het Klimbos of houd het kerstuitje bij ons. Je kunt altijd bellen naar 013 - 4690461 en dan bespreken we de mogelijkheden graag. 

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap