]

Veilig klimmen met het Expoglider systeem

Continu gezekerd

Veiligheid


In het Klim & Avonturenbos hanteren wij een systeem waar u continu gezekerd bent, waardoor er nooit een onveilige situatie kan ontstaan.
 
Wij zijn aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) en beschikken over de TÜV Service Check wat inhoudt dat wij hebben aangetoond te beschikken over een gedocumenteerd veiligheids(management) systeem, conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm. 

Expoglider systeem
In het Klim & Avonturenbos wordt gebruik gemaakt van het Expoglider systeem. De leeflijn van de gebruiker wordt verbonden met het beveiligingssysteem door een speciaal ontworpen klem, de "glider".
 
Zodra de veiligheidshaak van de leeflijn verbonden is met de "expoglider-klem" kan deze laatste niet meer spontaan los komen van de kabel. De werking van de expoglider-klem in combinatie met het ontwerp van de verankeringsprofielen laten toe dat u de ankerpunten ongehinderd kunt passeren.

Kortom: door ons zekersysteem bent u gedurende het gehele parcours gezekerd aan een leeflijn! U hoeft u onderweg niet opnieuw te zekeren aan een nieuwe lijn: uw veiligheid is gedurende het gehele parcours voor 100% gegarandeerd!

 

 

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap