menu collapse

Bekijk hier cases van bedrijven die jullie voorgingen

de leukste bedrijfsuitjes en teambuilding

Cases

Wij organiseren bedrijfsuitjes in het Klim & Avonturenbos nabij Tilburg voor groepen vanaf 10 personen. Hierbij zijn er enorm veel mogelijkheden. Lees hieronder een aantal cases die we afhankelijk van de wensen van de bedrijven hebben gerealiseerd. 

Afdelingsuitje Gemeente Tilburg

Een origineel afdelingsuitje voor een gemĂȘleerd gezelschap

Teamweekend voor Intos

Een teamweekend met leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Leseman Car Care

Een bedrijfsuitje voor deelnemers van 16 tot 60 jaar

Arrangementen


Voor onze bedrijfsuitje arrangementen hebben we vele originele activiteiten. Wat dacht je van een avontuur tussen de boomtoppen, een kickbiketocht door de grensstreek, een zoektocht naar het geheim van de Brouwer, een Portofoon smokkelmissie of de Shooting Games? Zomaar een greep uit onze mogelijkheden. Ook tijdens de wintermaanden is ons aanbod talrijk! Zo kun je op zoek gaan naar het Geheim van Koning Winter of strijden om de Winter Games!

Tijdens onze bedrijfsuitjes ligt de nadruk op plezier, gezelligheid en een informele sfeer. We stellen het bedrijfsuitje zo samen dat de opzet van de dag zeker slaagt: verrassend en succesvol.


Bedrijfsuitje Op Maat


Wens je liever een volledig Op Maat geschreven bedrijfsevenement? Doe op deze pagina alvast inspiratie op. Hier tref je reeds uitgevoerde bedrijfsuitjes. Of neem een kijkje in onze meer dan 200 referenties. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 8,5. Wij bedenken samen met jullie een thema, letten op de details en stemmen de onderdelen zó op elkaar af dat de opzet van uw bedrijfsuitje zeker slaagt! Wat het ook wordt, over jouw bedrijfsuitje zal nog lang worden nagepraat! Is je interesse verder gewekt? Neem dan snel contact op voor persoonlijk advies of bel met 013-4690460 of mail info@klimenavonturenbos.nl en wie weet zijn jullie het volgende verhaal die hier tussen komt te staan.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap