menu collapse

De leukste activiteiten voor scholen in de regio Tilburg

ontdek hoe leuk samenwerking tussen leerlingen kan zijn

MIDDELBAAR ONDERWIJS

Op zoek naar een leuk klassenuitje voor de middelbare school? Voor de (brug)klas om elkaar beter te leren kennen of als sportdag? Of een leuke activiteit voor de Laatste Schooldag? Kom dan een van onze schoolactiviteiten doen. Ons Klim & Avonturenbos ligt in Goirle, nabij Tilburg en is goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. 

SCHOOL OUTDOOR CHALLENGE

Een divers outdoor programma! Welk team wint dit avontuur?

Vanaf € 17,00 p.p.

SCHOOL TEAM BATTLE

Leuke buitenactiviteiten met school? Kies de Team Battle!

Vanaf € 18,00 p.p.

SCHOOL KLIM & ZIP

Klimbos Goirle is de ideale locatie voor een buitensportdag!

Vanaf € 17,50 p.p.

SCHOOL FUN KLIMMEN

Fun Klimmen in het leukste Klimbos bij Tilburg.

Vanaf € 17,50 p.p.

SCHOOL BIKE TOCHT

Ontdek het bosrijke gebied per Kickbike en Mountainbike.

Vanaf € 24,50 p.p.

SCHOOL RESPECT GAME

Een sportdag rondom het thema respect!

Vanaf € 27,50 p.p.

SCHOOL KLIM SPECIAL

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

Vanaf € 21,50 p.p.

Schoolactiviteiten middelbare school

Op zoek naar leuke schoolactiviteiten voor de middelbare school? Het Klim & Avonturenbos in Goirle, nabij Tilburg, is een ideale bestemming voor middelbare scholen die leuke schoolactiviteiten willen organiseren in de buitenlucht. Onze schoolactiviteiten zijn geschikt voor alle klassen van de middelbare school. Voor iedere leerling hebben wij leuke schoolactiviteiten, jong en oud. Naast dat onze schoolactiviteiten erg leuk zijn, zijn ze ook nog eens gezond en afhankelijk van welke je kiest, ook nog educatief. Alles is outdoor en al onze activiteiten zijn actief, de een wat meer dan de ander.

 

Klassenuitje middelbare school

Onze activiteiten zijn geschikt als sportdag of als gezellig klassenuitje voor de middelbare school. Wil je een keer niet de standaard sporten of de sportdag op de normale sportvelden maar een keer een ander klassenuitje? Kom dan met middelbare school of een aantal klassen of jaren naar het Klim & Avonturenbos. Tijdens deze activiteiten kunnen de leerlingen lekker buiten zijn, maar ook met het thema duurzaamheid bezig zijn. Daarnaast zijn onze activiteiten ook goed voor de onderlinge band tussen de leerlingen. 

 

Klassenuitje brugklas

Een klassenuitje voor de brugklas organiseren? Erg spannend zo’n nieuwe school, daarom kan het goed zijn om het ijs te breken door een klassenuitje te organiseren. Hierbij is het verstandig om te zorgen dat de leerlingen iets te doen hebben en bezig zijn, zoals bij onze activiteiten. Zo hebben de leerlingen meteen iets om over te praten en kunnen ze contact leggen tijdens de activiteiten. Je kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of een offerte aan willen vragen, neem dan contact met ons op. Bij ons krijg je geen financiële verrassingen achteraf.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap