menu collapse

Leuke en spannende activiteiten voor basisscholen in de regio Tilburg

laat kinderen weer spelen in de bossen

BASISSCHOLEN

Onze activiteiten zijn ideaal als schoolreisje, sportdag of voor als activiteit voor de laatste schooldag voor de basisschool. Er is genoeg te doen en de activiteiten zijn leuk voor jong en oud. Onze activiteiten zijn al voor kinderen vanaf 5 jaar oud. 

SCHOOLKAMP IN 1 DAG

Een complete dag om leuk het schooljaar af te sluiten!

Vanaf € 29,50 p.p.

SCHOOL SURVIVAL TOCHT

Een avontuurlijk en uitdagend schoolreisje nabij Tilburg

Vanaf € 9,50 p.p.

SCHOOL KLIM & ZIP

Klimbos Goirle is de ideale locatie voor een buitensportdag!

Vanaf € 17,50 p.p.

SCHOOL FUN KLIMMEN

Fun Klimmen in het leukste Klimbos bij Tilburg.

Vanaf € 17,50 p.p.

SCHOOL ECO CHALLENGE

Een educatief schoolreisje in de Brabantse natuur

Vanaf € 18,50 p.p.

SCHOOL KLIM SPECIAL

Combineer alle klimactiviteiten van het klimbos in 3 uur!

Vanaf € 21,50 p.p.

Schoolreisje basisschool

Op zoek naar een leuk schoolreisje voor de basisschool? Voor alle klassen van de basisschool hebben wij avontuurlijke activiteiten en is er genoeg te beleven in ons Klim & Avonturenbos. Voor kinderen vanaf vijf jaar hebben we verschillende activiteiten waarbij ze bijvoorbeeld vogels gaan spotten. Dus ook voor de kleinste van de basisschool is er genoeg te beleven. Daarnaast duren onze activiteiten 4 tot 6 uur, voldoende tijd dus voor een dagvullend programma voor het schoolreisje.

 

Sportdag basisschool

Ook zijn de activiteiten uitermate geschikt als sportdag. Eens weg van de basisschool en in een andere omgeving? Al onze activiteiten zijn buiten. Dus dit is ook nog eens goed voor de leerlingen. Naast dat ze tijdens de sportdag actief bezig zijn, worden de leerlingen op hun eigen niveau uitgedaagd. Ook zien we dat het onderlinge contact van de leerlingen wordt versterkt tijdens de activiteiten, waarbij ze samen moeten werken of moeten presteren.

 

Educatieve schoolreisjes basisschool

Ook hebben we educatieve activiteiten. Want hoe leuk is een educatief schoolreisje in de Brabantse natuur? Heel leuk! De leerlingen gaan hierbij in groepjes, onder leiding van de ouders of docenten verschillende doe-opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten worden gecombineerd met een educatieve uitleg over de natuur en duurzaamheid. Kortom, alles voor het educatieve schoolreisje voor de basisschool. Na afloop hebben de leerlingen een leuke dag in de buitenlucht gehad en hebben ze nog iets geleerd.

 

Activiteiten laatste schooldag

Zoek je nog leuke activiteiten voor de laatste schooldag? Hoe leuk is het om de schooltijd op de basisschool af te sluiten in de buitenlucht in ons Klim & Avonturenbos. Zo kunnen de leerlingen zich nog een keer uitleven, voor ze naar de brugklas gaan. 

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap