menu collapse

Deze tevreden klimmers gingen je voor

klantreviews van Klantenvertellen

8,5 321 klant-
beoordelingen

Reviews

 
1 t/m 10 van 321 beoordelingen

Tiny

03-01-2019
8,1

Beoordeeld als: Bedrijf

Groepsgrootte: 70

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel8
  • Begeleiding9
  • Activiteiten7
  • Veiligheid8
  • Locatie9
  • Catering8
  • Communicatie8

Positieve ervaring:
het was een gezellige bijeenkomst/kerstborrel

Vince

25-11-2018
8,0

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 8

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel8
  • Begeleiding8
  • Activiteiten8
  • Veiligheid8
  • Locatie8
  • Catering8
  • Communicatie8

Positieve ervaring:
Mijn vrienden en ik hebben een hele leuke middag gehad.

Het boogschieten vondt ik het allerleukste.

Groetjes Vince

Marieke

01-11-2018
6,3

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 8

Aanbeveling: nee

  • Totaal oordeel5
  • Begeleiding9
  • Activiteiten1
  • Veiligheid9
  • Locatie6
  • Cateringn.v.t.
  • Communicatie8

Positieve ervaring:
GPS tocht is vanaf 9 jaar. Vragen zijn echter echt VEEEEEL te moeilijk voor kinderen van 9. zowel kennis als locatievragen.



erg jammer, kinderen vonden vragen daarom echt niet leuk. jammer van kinderfeestje.



bos was prachtig in herfstkleuren.



Duur voor een boswandeling. Weinig te weten gekomen over smokkelroute. Op eerste klomp na, eigenlijk niets.

Had zeker gehoopt kinderen hier meer over te leren door de vragen. Antwoorden waren echter nergens te vinden.

Laatste vraag (Punt I?) klopte ook niet , niet up to date 'Het paradijs' heet tegenwoordig anders. andere borden etc.



jammer





Ariste

23-10-2018
8,3

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 2

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel8
  • Begeleiding7
  • Activiteiten9
  • Veiligheid9
  • Locatie9
  • Cateringn.v.t.
  • Communicatie8

Positieve ervaring:
Het is een heel uitdagend, afwisselend parcours. Ik heb veel fun en ook een beetje angst ervaren. Die angst heb ik overwonnen en dat geeft een goed gevoel!

Iris

18-10-2018
9,0

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 6

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel9
  • Begeleiding10
  • Activiteiten7
  • Veiligheid10
  • Locatie10
  • Cateringn.v.t.
  • Communicatie8

Positieve ervaring:
We hebben ons prima vermaakt, leuk parcours

Lise

18-10-2018
7,0

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 2

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel6
  • Begeleiding7
  • Activiteiten5
  • Veiligheid8
  • Locatie7
  • Catering8
  • Communicatie8

Positieve ervaring:
Ik vond het klimbos super leuk.

17-10-2018
9,0

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 4 kids 1 volwassen

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel9
  • Begeleiding9
  • Activiteiten9
  • Veiligheid10
  • Locatie9
  • Cateringn.v.t.
  • Communicatie8

Positieve ervaring:
Een hele leuke middag, vol plezier. De kids konden helemaal hun energie kwijt. Er kan (lijkt mij) weinig fout gaan. De begeleiding let goed op en is heel behulpzaam en sympathiek. Super dag de jongens vonden t fantastisch

Ria

17-10-2018
9,0

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 4

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel9
  • Begeleiding9
  • Activiteiten9
  • Veiligheid9
  • Locatie9
  • Catering9
  • Communicatie9

Positieve ervaring:
Wij hebben met de Klein kinderen de survivaltocht gedaan was erg leuk kinderen gentleness en dan ook nog een vuurtje makes top !!!??

16-10-2018
9,9

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 10 personen

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel10
  • Begeleiding10
  • Activiteiten10
  • Veiligheid10
  • Locatie10
  • Catering9
  • Communicatie10

Positieve ervaring:
mooie locatie

perfect ontvangen met voldoende aandacht voor de jarige

(verjaardagsfeest 10 jarige)

alle kinderen waren laaiend enthousiast!!!

Xander

30-09-2018
8,6

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 2

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel8
  • Begeleiding10
  • Activiteiten7
  • Veiligheid10
  • Locatie10
  • Catering5
  • Communicatie10

Positieve ervaring:
Ik vond het leuk in de rolstoel. Normaal is klimmen niet mogelijk maar hier wel met fantastisch personeel in een mooie omgeving

 

Bekijk de overige beoordelingen op klantenvertellen.nl

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap