menu collapse

Deze tevreden klimmers gingen je voor

klantreviews van Klantenvertellen

8,5 332 klant-
beoordelingen

Reviews

 
1 t/m 10 van 332 beoordelingen

N

04-05-2019
9,0

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 5

Aanbeveling: nee

  • Totaal oordeel8
  • Begeleiding10
  • Activiteiten7
  • Veiligheid10
  • Locatie9
  • Cateringn.v.t.
  • Communicatie10

Positieve ervaring:
Voor jonge kinderen erg leuk en gezellig

Marloes

02-05-2019
10,0

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 3

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel10
  • Begeleiding10
  • Activiteiten10
  • Veiligheid10
  • Locatie10
  • Catering10
  • Communicatie10

Positieve ervaring:
Super leuk, mooi Klimbos.

Stef

23-04-2019
9,3

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 3

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel9
  • Begeleiding8
  • Activiteiten9
  • Veiligheid10
  • Locatie10
  • Catering9
  • Communicatie10

Positieve ervaring:
Mooi klimpark, op een mooie locatie. Goede uitleg en goede begeleiding. Doordat je klimt in een bosrijke omgeving heb je weinig last van de zon. Tijdens het klimmen was het 25 graden, maar doordat je veelal in de schaduw bent heb je hier geen last van.

22-04-2019
9,4

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 6

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel9
  • Begeleiding9
  • Activiteiten9
  • Veiligheid10
  • Locatie10
  • Cateringn.v.t.
  • Communicatien.v.t.

Positieve ervaring:
Goede uitleg en motivatie van de instructeurs

Jef

21-04-2019
8,7

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 4

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel8
  • Begeleiding9
  • Activiteiten10
  • Veiligheid10
  • Locatie10
  • Catering10
  • Communicatie4

Positieve ervaring:
Mooie omgeving kinderen vonden het super! Maar veel te duur in verhouding met klimrijk Brabant in Veldhoven

Bram

17-04-2019
8,7

Beoordeeld als: Bedrijf

Groepsgrootte: 4

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel9
  • Begeleiding8
  • Activiteiten8
  • Veiligheid9
  • Locatie9
  • Cateringn.v.t.
  • Communicatie9

Positieve ervaring:
Tijd voor individuele uitleg in het bos.

Miranda

15-04-2019
7,9

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 8

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel8
  • Begeleiding8
  • Activiteiten8
  • Veiligheid8
  • Locatie8
  • Catering8
  • Communicatie7

Positieve ervaring:
Goede faciliteiten, leuke activiteit en fijn dat zo flexibel verzet kon worden ivm ziekte op de oorspronkelijke datum.

Amy

15-04-2019
8,3

Beoordeeld als: Bedrijf

Groepsgrootte: 20

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel9
  • Begeleiding8
  • Activiteiten7
  • Veiligheid7
  • Locatie9
  • Catering9
  • Communicatie9

Positieve ervaring:
We hebben een enorm leuke dag gehad met alle collega's en aanhang. De strijd was erg leuk onderling.

Michelle

14-04-2019
9,5

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 11

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel9
  • Begeleiding9
  • Activiteiten9
  • Veiligheid10
  • Locatie10
  • Cateringn.v.t.
  • Communicatie10

Positieve ervaring:
Wij hebben de outdoor challenge gedaan met een vrijgezellenuitje. Het was een super gezellige middag, met vele verschillende competitieve spellen. Dit gaf een geweldige draai aan de middag, waarin we gestreden, maar vooral veel gelachen hebben! Een absolute aanrader en iedereen kan er aan deelnemen.

Patricia

11-04-2019
8,4

Beoordeeld als: Particulier

Groepsgrootte: 15

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel9
  • Begeleiding9
  • Activiteiten9
  • Veiligheid9
  • Locatie9
  • Catering6
  • Communicatie8

Positieve ervaring:
De kinderen vonden het super om bij jullie te klimmen. Zeker voor herhaling vatbaar

 

Bekijk de overige beoordelingen op klantenvertellen.nl

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap