menu collapse

Wij helpen de zorghelden

Vrijdag 17 april 2020

Het Klim & Avonturenbos helpt de ‘zorghelden’!

Waar het Paasweekend normaal gesproken garant staat voor een druk bezocht weekend met leuke acties was het afgelopen weekend uitgestorven in het Klim & Avonturenbos. Ook hier zijn de gevolgen van de corona-crisis goed zichtbaar. Vooral met het zonnige voorjaarsweer is het, net als bij de horecazaken, extra pijnlijk.

Gelukkig staat het met de positiviteit wel goed bij het Klim & Avonturenbos, want voorzichtig wordt er weer vooruit gekeken en worden de programma’s en regelementen aangepast zodat ze, wanneer er groen licht gegeven is, weer volgens de richtlijnen open mogen.

Maatschappelijk verantwoord De basisgedachte van het Klim & Avonturenbos is dat iedereen (ongeacht financiële, fysieke of verstandelijke beperkingen) een ‘onbezorgde dag buiten moet kunnen spelen in de natuur’. Hiervoor zetten zij zich al jaren bij verschillende projecten belangeloos in. Zoals bijvoorbeeld het vrijwillig verzorgen van de activiteiten tijdens de Spieren voor Spieren dag, het educatieve pad voor (jonge) kinderen over de natuur in het bos, het rolstoel vriendelijke Avonturenpad en het rolstoel klimparcours in het Klim & Zip bos!

Cadeaubon steunactie

Vanaf deze week wordt daar een nieuwe actie aan toegevoegd waarbij ze iedereen nodig hebben, samen staan we sterk! Er is namelijk een mogelijkheid om een speciale cadeaubon te kopen. Je koopt een cadeaubon voor jezelf/ vriend of vriendin én een deel van die speciale cadeaubon gaat naar een spaarpot als donatie voor een uitje voor het verplegend personeel, de “zorghelden” van het ETZ TweeSteden ziekenhuis uit Tilburg! Zo kunnen zij ook voorzichtig vooruitkijken naar een leuke toekomst!

KLIK HIER VOOR DE CADEAUBONNEN

Wij helpen de zorghelden

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap