menu collapse

Rocks 'n Rivers bestaat 25 jaar!

Zaterdag 24 augustus 2019

Rocks ’n Rivers Outdoor & Evenementen bestaat 25 jaar

Van studentenhuis tot veelzijdige evenementenlocatie

 

Na het afstuderen aan de ALO in Tilburg in 1994, organiseerden Bart Oomen en Martijn van Gool hun eerste survivalprogramma voor vrienden in de Ardennen. Vanuit een studentenhuis, met veel enthousiasme en energie leverde dat de eerste tevreden klanten op. 25 Jaar later staat er een professionele organisatie welke activiteiten organiseert voor bedrijven, scholen en particulieren. Per jaar zo’n 350 evenementen en 30.000 deelnemers verdeeld over 5 verschillende landen. De manier waarop er gewerkt wordt binnen Rocks ’n Rivers is te omschrijven als persoonlijk, doelgericht, daadkrachtig en vooruitstrevend.

 

Opening Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie

Na 25 jaar is Rocks ’n Rivers nog steeds volop in beweging en blijven de ideeën en ontwikkelingen doorgaan. Zo is het bedrijf afgelopen november verhuisd van kantoor op een industrieterrein naar een passende eigen Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie in de natuur. Dit geeft meer ruimte om verder te groeien en om meer groepen op eigen terrein te ontvangen.

 

De nieuwe Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie is afgelopen zaterdag 24 augustus, op de 25e verjaardag, officieel geopend door de kinderen van de eigenaren. Verder is de opening met een groot Outdoor Festival voor vaste relaties, klanten, leveranciers, (oud)instructeurs, familie en vrienden gevierd.

Er was van alles te doen, van klimmen in het bijhorende klimbos tot graffiti spuiten en van wandelen met de boswachter tot een speciaal ontwikkeld GPS-bingo spel. Een festival is niet compleet zonder hapjes en drankjes, daarvoor konden de gasten naar hartenlust genieten van gerechtjes die gekoppeld waren aan de landen waar Rocks ’n Rivers operationeel is.

 

‘We blikken terug op een geweldige dag met lachwekkende anekdotes en mooie herinneringen van alle jaren waarin we bestaan. Door de jaren heen hebben we veel relaties opgebouwd en het is dan super om deze mijlpaal met dit gezelschap te vieren. We kijken erg uit naar de volgende 25 jaar, wie weet wat er dan nog allemaal gaat gebeuren!’ – aldus Martijn van Gool en Bart Oomen.

Rocks 'n Rivers bestaat 25 jaar!

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap