menu collapse

Nacht van de Goolse Geheimen & Roovertsche Leij StreekfestijnTheatrale avondwandeling en streekfestijn voor én door de streek!

In het weekend van 30 september en 1 oktober organiseert Natuurpoort De Roovertsche Leij een theatrale avondwandeling langs nachtdieren én een groots streekfestijn, georganiseerd voor en door de streek.

Nacht van de Goôlse Geheimen
Op zaterdag 30 september kunt u op theatrale wijze de nachtelijke natuur van Goirle ontdekken, tijdens de Nacht van de Gôolse geheimen. Langs het Avonturenpad in het Klim & Avonturenbos maakt u kennis met allerlei nachtdieren, die door acteurs van Griffel Gracht Vermaak worden uitgebeeld. Het evenement start om 19.00 en eindigt om 22.00 uur, kaarten voor de diverse starttijden zijn te koop via de Roovertsche Leij en kosten €3,- p.p..

Roovertsche Leij Streekfestijn
Op zondag 1 oktober kunt u van 11.00 tot 17.00 uur volop genieten van streekproducten, recreatie, toerisme, natuur en cultuur tijdens het Roovertsche Leij Streekfestijn.
Voor de kinderen is er een uitgebreid programma met o.a. een Eco-Challenge met vele activiteiten. Geniet tevens van de muziek en de bijzondere sfeer onder het genot van een heerlijk drankje of gerecht op het terras van Natuurpoort Roovertsche Leij.

Adres en parkeren: Gorps Baantje 1 in Goirle.

Meer informatie: www.roovertscheleij.nl/streekfestijn

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap