menu collapse

GELUKSMOMENTEN


Het Klim & Avonturenbos creëert zowel georganiseerd als publiekelijk vele geluksmomenten voor iedereen. De geluksmomenten lopen nogal uiteen. Het kan hierbij b.v. gaan om een familie die op een zondagmiddag het Avonturenpad bewandelt, een spierziek kind dat met zijn familie het rolstoelparcours aflegt of om medewerkers van Eetsj Outdoor die instructie kunnen geven aan deelnemers.

Enkele in het oog springende voorbeelden van geluksmomenten:

1. Officiële opening rolstoelparcours
Het rolstoeltoegankelijke hoogteparcours is officieel geopend door Vigo Sevrijn, kind-ambassadeur van de stichting Spieren voor Spieren. Samen met ex-topsschaatster Barbara de Loor reed hij als eerste een ronde over het parcours. De verheugde reactie van Vigo en zijn familie is een perfect voorbeeld van een geluksmoment : “Dit is een activiteit die normaal gesproken niet mogelijk is met een rolstoel. Fantastisch dat ik dat nu wel kan beleven. Ongelooflijk blij!”

2. Guus 71 jaar slecht ter been gaat met zijn rolstoel een tokkelbaan af.
Een geweldige prestatie die laat zien dat outdoor activiteiten niet aan leeftijd of beperking gebonden hoeft te zijn.

Klik hier voor de video.

3. Wellspect Outdoordag 2016
Patiënten van het revalidatiecentrum Adelante konden zich een dag lang uitleven in het Klim & Avonturenbos. Dit evenement werd georganiseerd in opdracht van Wellspect.

Klik hier voor de video. 

4. Sportdag VSO 2016
Leerlingen van de Mytylschool Gabriël hielden een sportdag in het Klim & Avonturenbos. Ze hebben activiteiten zoals boogschieten, mountainbiken en het rolstoelparcours gedaan.

Klik hier voor de video.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap