menu collapse

Beleef samen met de vrijgezel een stoere dag in de buitenlucht

ideaal voor groepen die een stoere activiteit willen doen

8,5 322 klant-
beoordelingen

VRIJGEZELLENDAG

Vrijgezellendag organiseren? Bij ons vind je verschillende activiteiten om een origineel vrijgezellenfeest te organiseren in de buitenlucht. We hebben verschillende activiteiten die een hele middag, hele dag maar ook een paar uur van de vrijgezellendag in beslag kunnen nemen. 

ARCHERY TAG

Archery Tag is het nieuwste actiespel voor groepen

Vanaf € 19,95 p.p.

HIGH EVENTS

Een spannende en uitdagende groepsactiviteit

Vanaf € 28,50 p.p.

KLIM & ZIP PLUS

Bedwing 3 klimparcoursen én spring een vrije val van 12 meter!

Vanaf € 22,50 p.p.

MOUNTAINBIKEN

Ontdek landgoed Gorp & Roovert per mountainbike

Vanaf € 32,95 p.p.

BUSHCRAFT VUURSPEL

Wie is de ware Robinson in het team?

Vanaf € 25,95 p.p.

SHOOTING GAMES

Wie is de Willem Tell of Robin Hood van de groep?

Vanaf € 23,95 p.p.

KLIM & ZIP

Leef je helemaal uit in het leukste klimbos nabij Tilburg

Vanaf € 16,95 p.p.

Vrijgezellendag

Iedereen die gaat trouwen verdient een fantastische vrijgezellendag waar hij of zij nog lang van kan nagenieten en waar nog lang over nagepraat zal worden. Deze dag is de aanloop naar een van de mooiste dagen van de bruidegom of bruid. Daarom verdient hij of zij een leuk, avontuurlijk vrijgezellenfeest. Onze activiteiten zijn in de buurt van Tilburg, dus na de activiteiten kun je gemakkelijk gaan stappen in het bruisende Tilburg. Daarnaast is het Klim & Avonturenbos goed te bereiken, ook vanaf de Belgische grens.

 

Vrijgezellendag activiteiten

Is de bruid of bruidegom iemand die graag zijn tijd buiten doorbrengt en wel van een uitdaging houdt? Dan hebben wij verschillende vrijgezellendag activiteiten. Alles voor een origineel vrijgezellenfeest. Sportief hoef je voor onze activiteiten niet per se te zijn. Al onze vrijgezellendag activiteiten zijn outdoor, ideaal tijdens mooi weer, maar voor in de winter hebben wij ook speciale activiteiten. Onze vrijgezellendag activiteiten kunnen een gehele dag vullen, maar kunnen ook als activiteit in de middag dienen. We hebben zelfs de mogelijkheid om in de buurt te overnachten

 

Origineel vrijgezellenfeest

Wilt u graag een origineel vrijgezellenfeest organiseren om nooit meer te vergeten? Je kunt onder andere bij ons komen schieten, mountainbiken, klimmen en/of een actiespel komen doen. Afwisseling en plezier gegarandeerd. Er is ook de mogelijkheid om de lunchen en/of dineren zoals een barbecue. Maar ook een borrel met bijvoorbeeld borrelgarnituur behoort tot de mogelijkheden. Ook kun je de drank afkopen. Zo kun je onbezorgd een dagvullende vrijgezellenfeest organiseren bij ons Klim & Avonturenbos. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap