menu collapse

Samen met je vrienden een onvergetelijke dag beleven

verleg je grenzen of ga voor ludieke of ontspannen activiteiten

VRIENDENDAG

Bij ons Klim & Avonturenbos vind je verschillende activiteiten om een gezellige vriendendag te organiseren. We hebben verschillende activiteiten voor een vriendendag, waarbij er altijd wel een geschikt is voor het budget en de wensen van de vriendengroep. Daarnaast kunnen de activiteiten los geboekt worden of kunnen ze worden gecombineerd.

FRIENDS CHALLENGE

Altijd al je vrienden actief willen uitdagen?

Vanaf € 41,50 p.p.

ARCHERY TAG

Archery Tag is het nieuwste actiespel voor groepen

Vanaf € 20,50 p.p.

KLIM & ZIP PLUS

Bedwing 3 klimparcoursen én spring een vrije val van 12 meter!

Vanaf € 23,50 p.p.

BUSHCRAFT VUURSPEL

Wie is de ware Robinson in het team?

Vanaf € 26,50 p.p.

SHOOTING GAMES

Wie is de Willem Tell of Robin Hood van de groep?

Vanaf € 22,50 p.p.

GPS SMOKKEL WANDELTOCHT

Avontuurlijke GPS wandeling door het grensgebied van Goirle

Vanaf € 9,95 p.p.

MOUNTAINBIKEN

Ontdek landgoed Gorp & Roovert per mountainbike

Vanaf € 32,50 p.p.

SMOKKELMISSIE

Een teambuilding spel op de grens tussen Tilburg en Turnhout

Vanaf € 27,50 p.p.

Vriendendag

Vriendendag is een dag waarop je verschillende activiteiten gaat beleven met je vrienden. Dit kan de hele dag zijn, maar ook een paar uurtjes. Weken kijk je ernaar uit en maanden blik je erop terug, jullie vriendendag. Samen sportief of tactisch bezig zijn, maar ook tussendoor bijkletsen en lekker kunnen borrelen en/of eten. Wij hebben verschillende activiteiten voor een gezellige vriendendag.

Vriendag organiseren

Een vriendendag organiseren blijft een lastige taak, er moet rekening gehouden worden met verschillende wensen en smaken. En hoe groter de groep, hoe meer meningen er zijn. Als je je vriendendag bij ons organiseert, dan kun je meerdere kanten op. Ga de strijd met elkaar aan door middel van een zeskamp of kijk wie de Robinson in jullie groep is. Of wil je liever voor je vriendendag organiseren dat iedereen kan klimmen en klauteren? Of blijven jullie liever met beide benen op de grond. Het is allemaal mogelijk als je je vriendendag bij ons organiseert. 

Activiteiten vriendendag

Voor een vriendengroep die graag actief bezig is en graag buiten is, hebben wij verschillende activiteiten. Het is niet dat je hier meteen de beste conditie voor hoeft te hebben, je kunt ook kiezen voor onze GPS wandeltocht door de bossen. Leuk voor mannen én vrouwen en genoeg activiteiten voor een vriendendag.

Vriendendag Brabant

Wil je een vriendendag in Brabant organiseren? Onze locatie is uniek, goed te bereiken en biedt alles voor een vriendendag in Brabant. Je kunt bij ons met je vrienden een onvergetelijke dag beleven. Vol met activiteiten en indien gewenst kun je de dag uitbreiden met ontvangst, lunch, barbecue, diner en/of borrel. Bekijk hier de mogelijkheden en maak je vriendendag in Brabant compleet.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap