menu collapse

Leuke en spannende activiteiten voor verenigingen en clubs

ideaal als start of afsluiting van het seizoen

VERENIGING - SPORTCLUB

Ben jij aan de beurt om een uitje te organiseren of wil je de teambuilding vergroten binnen je vereniging of sportclub? Kom naar het Klim & Avonturenbos nabij Tilburg. Het is namelijk één van de mooiste klimbossen van Brabant. Onze activiteiten voor verenigingen en sportclubs zijn een leuke manier om elkaar beter te leren kennen, een seizoen af te sluiten of als teambuilding. Er zijn mogelijkheden voor leden van 6 t/m 90 jaar. Er is dus echt voor elk wat wils in het Klim & Avonturenbos.

CLUB CHALLENGE

Ga de strijd aan met je club/vereniging genoten!

Vanaf € 37,50 p.p.

ARCHERY TAG

Archery Tag is het nieuwste actiespel voor groepen

Vanaf € 20,50 p.p.

SHOOTING GAMES

Wie is de Willem Tell of Robin Hood van de groep?

Vanaf € 22,50 p.p.

KLIM & ZIP PLUS

Bedwing 3 klimparcoursen én spring een vrije val van 12 meter!

Vanaf € 23,50 p.p.

BUSHCRAFT VUURSPEL

Wie is de ware Robinson in het team?

Vanaf € 26,50 p.p.

OUTDOOR CHALLENGE

Een mix van actieve en ludieke outdoor activiteiten

Vanaf € 21,50 p.p.

FUN KLIMMEN

Kom klimmen en klauteren op 10 verschillende activiteiten

Vanaf € 17,50 p.p.

Klimbos Brabant & Durfbos

In ons klimbos kun je je uitleven tijdens verschillende activiteiten. Het klimbos in Brabant is avontuurlijk, stoer en uitdagend. Leuk als uitje of teambuilding met je vereniging of sportclub. Dit klimpark Brabant is leuk voor jong en oud! We hebben verschillende activiteiten in ons klimbos Brabant met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo vind je alles om een leuk uitje te organiseren.

 

Klimbos Brabant

Ons klimbos is een klimbos, klimpark en klimparcours in één. In ons klimbos Brabant hoef je nooit op je vrienden te wachten, als je de goede kant op klimt. Houd je van een wat lagere route of zoek je het liever bovenop? In ons klimbos Brabant kan dit allemaal. Het klimbos verschilt qua hoogte en zwaarte. Parcours 1 is 4 tot 5 meter hoog en 90 meter lang. Parcours 2 is 6 tot 7 meter hoog en 100 meter lang en de Zip-Line is 6 tot 10 meter hoog en heeft een lengte van 135 meter.

 

Uitje organiseren vereniging en sportclub

Het klimpark Brabant is leuk als verenigingsuitje of om te bezoeken met je sportclub. De leden kunnen heerlijk klimmen en uitleven, ieder op zijn eigen niveau. Vooral onze activiteit ‘Klim & Zip’ of 'Fun Klimmen' is ideaal om te doen tijdens een uitje of teambuilding van je vereniging. Hier kunnen de kinderen klimmen op drie parcoursen met verschillende moeilijkheidsgraden. Bij de activiteit ‘Klim & Zip plus’ kunnen ze ook nog de klimwand beklimmen en een vrije val maken. De vrije val kan vanaf 6 tot 12 meter hoogte. Durf jij het aan? Kom klimmen met je vereniging of sportclub.

 

Uitje organiseren

Uitje organiseren? Dit blijft iedere keer weer lastig, iedereen moet het leuk vinden, het moet een keer wat anders zijn. Dan hebben wij de oplossing. Bij ons kun je uitjes organiseren die geschikt zijn voor jong en oud, met een grote variatie aan activiteiten in de buitenlucht. Je kunt een uitje organiseren voor een paar uur, maar ook een dagvullend programma met lunch en/of diner. Alles voor een leuk verenigingsuitje en verschillende activiteiten voor een (sport)club.

 

Klimpark Brabant

Tijdens al onze activiteiten in het klimpark in Brabant ben je voorzien van de juiste klimmaterialen, het is niet toegestaan om met eigen klimmaterialen deel te nemen, dit voor de veiligheid. Voor de zekerheid en veiligheid zijn alle activiteiten in ons klimpark inclusief speciale ongevallen verzekering. Ook is er voor kinderen vanaf 9 t/m 12 jaar, groter dan 1.30 meter, begeleiding nodig in het klimpark. Er is 1 persoon vanaf 13 jaar per 3 kinderen nodig. Kinderen vanaf 13 jaar en 1.30 meter mogen zelfstandig klimmen in het klimpark Brabant. Klimmen in het klimbos Brabant is altijd onder toezicht van een instructeur.

Onze leuke activiteiten in het klimbos Brabant zijn direct online te reserveren.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap