menu collapse

Beleef de leukste familidag in de omgeving van Tilburg

lekker samen bezig zijn met leuke activiteiten in de bossen

FAMILIEDAG

Ben je aan de beurt om de familiedag te organiseren? Bij ons kun je een familiedag in Brabant organiseren met verschillende activiteiten in de buitenlucht. Wij bieden verschillende activiteiten voor een gezellige familiedag, waar iedereen bij kan kletsen en waar jong en oud aan mee kan doen. Sommige activiteiten kunnen misschien de familieband nog verder versterken en bij de andere activiteiten kunnen jullie je lekker laten gaan.

FAMILY WALK

Een familie uitje met activiteiten voor jong en oud

Vanaf € 9,95 p.p.

FAMILY ADVENTURE

Een actief familie uitje waar iedereen aan kan mee doen!

Vanaf € 19,95 p.p.

FAMILY CHALLENGE

Een uitgebreid arrangement voor een hele middag aan activiteiten

Vanaf € 37,50 p.p.

ARCHERY TAG

Archery Tag is het nieuwste actiespel voor groepen

Vanaf € 20,50 p.p.

GPS SMOKKEL WANDELTOCHT

Avontuurlijke GPS wandeling door het grensgebied van Goirle

Vanaf € 9,95 p.p.

JUNIOR SURVIVAL TOCHT

Een survival tocht met activiteiten in de bossen

Vanaf € 9,95 p.p.

KICKBIKE SMOKKELTOCHT

Ontdek de geheimen van de smokkeltijd per kickbike

Vanaf € 15,95 p.p.

OUTDOOR CHALLENGE

Een mix van actieve en ludieke outdoor activiteiten

Vanaf € 21,50 p.p.

SHOOTING GAMES

Wie is de Willem Tell of Robin Hood van de groep?

Vanaf € 22,50 p.p.

BUSHCRAFT VUURSPEL

Wie is de ware Robinson in het team?

Vanaf € 26,50 p.p.

HIGH EVENTS

Een spannende en uitdagende groepsactiviteit

Vanaf € 32,50 p.p.

Familiedag organiseren

Een familiedag organiseren blijft lastig. Het moet geschikt zijn voor jong en oud en een geschikt programma zijn voor de gehele familie. Houden jullie van verschillende activiteiten? Dan is de zeskamp geschikt voor jouw familie. Liever klimmen en klauteren? Wij hebben verschillende groepsactiviteiten waarin jullie je helemaal kunnen uitleven. Blijven jullie liever met beide benen op de grond? Bekijk dan onze GPS smokkel wandeltocht. Ook hebben we activiteiten die geschikt zijn voor een rolstoel. Kortom, genoeg opties om een familiedag te organiseren. Ons aanbod familiedag activiteiten is zo divers, dat er voor iedere familie de juiste activiteit tussen zit.  

Familiedag Brabant

Ons Klim en Avonturenbos biedt de ideale locatie voor een familiedag in de omgeving van Brabant, regio Tilburg. Beleef verschillende activiteiten tijdens de familiedag Brabant in ons bos, die avontuurlijk genoeg is, maar ook overzichtelijk genoeg om elkaar niet uit het zicht te verliezen. Wij zijn gevestigd in een natuurrijke omgeving waar verschillende actieve en minder actieve buitenactiviteiten te doen zijn.

Familiedag activiteit

De familiedag activiteiten zijn los als in combinatie te boeken. Zo kan er een gehele familiedag gevuld worden in Brabant. Mocht je twijfelen of vragen hebben, dan mag je altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden om een familiedag te organiseren binnen jouw budget. Combineer een van onze activiteiten met een lunch, barbecue of diner. Ook een borrel is mogelijk. Bekijk de cateringmogelijkheden waarmee jullie de familiedag compleet mee kunnen maken. Wij hebben alles wat jullie nodig hebben voor een familie uitje in de omgeving van Tilburg.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap