menu collapse

De leukste cadeaubon om te geven of te krijgen!

Met wie kom jij buitenspelen in het mooiste klimbos?

CADEAUBON

Op zoek naar een leuk en actief cadeautje? Koop dan hier een cadeaubon voor een activiteit in het Klim & Avonturenbos. Het Klim & Avonturenbos ligt op één van de mooiste plekken van Brabant. De cadeaubonnen zijn geldig voor het FUN klimmen, Klim & Zip en het rolstoel Klimbos. Alle activiteiten worden georganiseerd in de bosrijke omgeving in Tilburg (Noord-Brabant). 

STEUN ACTIE 6-12 JAAR

Koop een cadeaubon en steun de zorghelden!

Vanaf € 20,50 p.p.

STEUN ACTIE VANAF 13 JAAR

Koop een cadeaubon en steun de zorghelden!

Vanaf € 27,50 p.p.

CADEAUBON 6-12 JAAR

De leukste cadeaubon om te geven of te krijgen!

Vanaf € 16,95 p.p.

CADEAUBON VANAF 13 JAAR

De leukste cadeaubon om te geven of te krijgen!

Vanaf € 20,95 p.p.

Groepsactiviteiten Brabant

Groepsactiviteiten in Brabant gezocht? Bij Klim & Avonturenbos zijn verschillende leuke groepsactiviteiten te vinden. We hebben zowel verschillende groepsactiviteiten van verschillende moeilijkheidsgraden, tijdsbestekken en hoogtes. Alles is mogelijk bij onze groepsactiviteiten in Brabant. Dus voor een groepsuitje in Brabant voor een familiedag, teambuilding, kinderfeestje of met de vriendengroep ben je bij ons aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om een dag op maat te laten maken.

 

Groepsactiviteiten

Iedere groep kent zijn eigen wensen, leeftijden, lef en favoriete groepsactiviteiten. Daarom bieden wij een aantal verschillende groepsactiviteiten in Brabant aan. Wij organiseren de leukste groepsactiviteiten in de buitenlucht, zo ben je lekker bezig in een mooie omgeving. We hebben verschillende groepsactiviteiten in spelvorm, maar ook activiteiten waarbij je kunt gaan klimmen en klauteren. Of gaan jullie tijdens de groepsactiviteit GPS smokkel wandeltocht ervaren hoe is om een echte smokkelaar te zijn op de grens met België?

 

Leuke groepsactiviteiten

Ben jij aan de beurt om een leuke groepsactiviteit te organiseren? Kom dan een van onze originele activiteiten doen. Onze leuke groepsactiviteiten zijn een goede manier om elkaar beter te leren kennen, de familiebanden aan te sterken en leuk als kinderfeestje. De leuke groepsactiviteiten zijn ook geschikt voor teambuilding of als bedrijfsuitje. Als je activiteiten met een groep doet, leer je elkaar op een andere manier kennen en elkaar nog beter kennen. Je leert waar de een goed in is en hoe de ander de zwaktes op kan vullen. Bovendien is het vooral gewoon heel leuk en gezellig om met zijn allen activiteiten te doen.

 

Groepsuitje Brabant

Wij helpen je graag bij het organiseren van een groepsuitje in Brabant. Zo hebben wij het groepsuitje ‘Fun Klimmen’, waarbij je tien onderdelen mag beklimmen en beleven. Zoals onze klimwand, kantelladder, hoog net en meer. Ook hebben we verschillende parcours, op verschillende hoogtes. Parcours 1 bij het groepsuitje Brabant Klim & Zip is op 4 tot 5 meter hoogte, parcours 2 op 6 tot 7 meter hoogte en de zip-line op 6 tot 10 meter hoog.

Kun je niet kiezen uit de verschillende groepsactiviteiten in Brabant of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap