menu collapse

Een bedrijfsuitje of teamuitje op één van de mooiste locaties in brabant

wat voor soort bedrijfsuitje je ook zoekt, wij regelen het voor jullie.

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een bedrijfsuitje of teamuitje in Brabant? Het Klim & Avonturenbos in Goirle is dan de ideale locatie. Wat voor soort bedrijfsuitje je ook zoekt, wij regelen het voor je. Een actief teamuitje of een bedrijfsuitje voor een gemêleerd gezelschap? Onze instructeurs zorgen met hun aanstekelijke enthousiasme voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Brabant. Ze laten zien dat leuke activiteiten, teambuilding en gezelligheid prima samen gaan.STRIJD DER ELEMENTEN

Ontdek ieders kernkwaliteiten tijdens deze teambuilding!

Vanaf € 37,50 p.p.

SMOKKELMISSIE

Een teambuilding spel op de grens tussen Tilburg en Turnhout

Vanaf € 27,50 p.p.

TEAMUITJE

Een samengesteld arrangement, ideaal als teamuitje

Vanaf € 47,50 p.p.

ARCHERY TAG

Archery Tag is het nieuwste actiespel voor groepen

Vanaf € 20,50 p.p.

BUSHCRAFT VUURSPEL

Wie is de ware Robinson in het team?

Vanaf € 26,50 p.p.

SHOOTING GAMES

Wie is de Willem Tell of Robin Hood van de groep?

Vanaf € 22,50 p.p.

Bedrijfsuitje Brabant

Een leuk bedrijfsuitje in Brabant vinden kan knap lastig zijn. Niet alle bedrijfsuitjes zijn even origineel en natuurlijk moet je ook rekening houden met de wensen van collega’s. Het Klim & Avonturenbos biedt je de oplossing. Onze actieve bedrijfsuitjes in Brabant vallen vrijwel altijd in de smaak. Ons aanbod activiteiten en locaties is zeer breed, zodat je via onze website altijd wel een geschikt bedrijfsuitje in Brabant weet te vinden. Het Klim & Avonturenbos is gespecialiseerd in buitensport- en spelactiviteiten, waardoor je verzekerd bent van een actief bedrijfsuitje in een natuurlijke omgeving.

 

Actief bedrijfsuitje of personeelsuitje in Brabant

Het Klim & Avonturenbos kan uiteenlopende personeelsuitjes voor je organiseren op basis van jouw specifieke wensen. Het ene bedrijfsuitje leent zich beter voor teambuilding, terwijl het andere bij uitstek geschikt is om elkaar in een informele setting beter te leren kennen. Wat voor soort bedrijfsuitje je ook wilt, wij kunnen het je bieden. De professionele instructeurs van het Klim & Avonturenbos weten hun aanstekelijke enthousiasme over te dragen op grote groepen en bezorgen je een onvergetelijk bedrijfsuitje in Brabant. Zij bewijzen met uitdagende teambuilding activiteiten dat actieve samenwerking en gezelligheid elkaar zeker niet hoeven uit te sluiten.

 

Bedrijfsuitjes ideeën zoals compleet evenement in Brabant

Soms streven bedrijven naar iets anders dan een personeelsuitje, afdelingsuitje of bedrijfsuitje en willen zij een volledig evenement organiseren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een jubileum of een andere heuglijke gebeurtenis. Ook op dat gebied kan het Klim & Avonturenbos je compleet ontzorgen. Op basis van jouw behoeften ontwikkelen wij een uniek concept dat geheel is afgestemd op jouw bedrijf. Wij nemen je de organisatie uit handen en doen suggesties voor de optimale locatie voor jouw evenement of personeelsuitje in Brabant. Uiteraard ontvang je vooraf een duidelijke offerte, zodat je een helder beeld hebt over het kostenplaatje.

 

Personeelsuitje voor teambuilding activiteiten

Het Klim & Avonturenbos streeft ernaar om het vinden van een personeelsuitje in Brabant zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij ontzorgen je graag en zorgen er op een leuke manier voor dat de teambuilding binnen het personeel weer een boost krijgt. Van een bedrijfsuitje in Brabant in het Klim & Avonturenbos zul je zeker geen spijt krijgen. Je beleeft een actieve dag in een natuurlijke omgeving. Een omgeving die wij in onze visie overigens respecteren en willen behouden. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze bedrijfsuitjes in Brabant? Stel jouw vraag via info@klimenavonturenbos.nl of bel naar 013 – 4690461.

 

Partners

 

Kempische landgoederen

Roovertsche Leij

Goolse Geheimen

Rocks-N-Rivers

Brabants Landschap